Russische sсhool in almere

Stichting Znatoki is een leer, cultuur en kunstencentrum dat zich richt op de Russische kinderen die in Nederland zijn geboren / wonen / verhuist zijn naar Nederland vanuit het buitenland. Vaak zijn het kinderen met Russisch als moedertaal
Het doel van de stichting Znatoki is het ontwikkeling en uitbreiding van de kennis in de Russische literatuur, geschiedenis en cultuur. Integratie van de Russische kinderen in de Nederlandsche en Europese maatschappij is een belangrijk aspect en onderdeel van de stichting Znatoki.

Nederlands en voorbereiding voor de basisschool aan de Russische kinderen word aangeboden.
Onze school
Op zaterdag zijn er lessen, programma’s, workshops, cursussen voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen in het buurtcentrum Parkwijk.
Lessen worden gegeven door professionele leerkrachten. Ze zijn experts in hun vak gebied. Stichting Znatoki werkt op een vrijwillige basis.

De focus ligt tijdens de lessen/programma’s/workshops/cursussen op de Russische taal en cultuur. Een schooljaar duurt vanaf september tot met juni. Elke groep heeft haar eigen unieke leerprogramma.

In het basis pakket zitten de volgende lessen: Russisch, taalontwikkeling, literatuur en wereld oriëntatie / aardrijkskunde. Naast vaste vakken kunnen kinderen kiezen uit het overige aanbod van de workshops zoals kunstlessen, Engels, danslessen, gitaar lessen, wiskunde of schaak lessen.

Samen met de kinderen bereiden wij voorstellingen voor ouders en geïnteresseerden voor. Wij nemen deel aan evenementen samen met andere Russische scholen in Nederland.

Stichting Znatoki biedt Russisch voor volwassenen (privé of groepen niveaus).

Voor alle vertalingen Nederlands – Russisch, Engels – Russisch, Russisch - Engels en andersom zijn jullie bij ons aan het juiste adres.
Contacten
Van Harte Welkom bij de stichting Znatoki!
Inschrijven
Close
Om in te schrijven kunt u elke optie kiezen
WhatsApp
Messenger
Mail
Phone