russische scholen in nederland

Stichting Znatoki  is een leer, cultuur en kunstencentrum dat zich richt op de Russische kinderen die in Nederland zijn geboren / wonen / verhuist zijn  naar Nederland vanuit het buitenland. Vaak zijn het kinderen met Russisch als moedertaal.

Het doel van de stichting Znatoki is het ontwikkeling en uitbreiding van de kennis in de Russische literatuur, geschiedenis en cultuur. Integratie van de Russische kinderen in de Nederlandsche en Europese maatschappij is een belangrijk aspect en onderdeel van de stichting Znatoki. Nederlands en voorbereiding voor de basisschool aan de Russische kinderen word aangeboden.   
 
Op zaterdag zijn er lessen/programma’s/workshops/cursussen voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen in het buurtcentrum Parkwijk. Lessen worden gegeven door professionele leerkrachten. Ze zijn experts in hun vak gebied. Stichting Znatoki werkt op een vrijwillige basis.    
 
De focus ligt tijdens de lessen/programma’s/workshops/cursussen op de Russische  taal en cultuur.  Een schooljaar duurt vanaf september tot met juni. Elke groep heeft haar eigen unieke leerprogramma.
 
In het basis pakket zitten de volgende lessen: Russisch, taalontwikkeling, literatuur en wereld oriëntatie / aardrijkskunde. Naast vaste vakken kunnen kinderen kiezen uit het  overige aanbod van de workshops zoals kunstlessen, Engels, danslessen, gitaar lessen, wiskunde of schaak lessen.
 
Samen met de kinderen bereiden wij voorstellingen  voor ouders en geïnteresseerden voor. Wij nemen deel aan evenementen samen met andere Russische scholen in Nederland.
 
Stichting Znatoki biedt Russisch voor volwassenen (privé of groepen niveaus).
 
Voor alle vertalingen  Nederlands – Russisch, Engels – Russisch, Russisch - Engels en andersom zijn jullie bij ons aan het juiste adres.
 
Van Harte Welkom bij de stichting Znatoki!!!

Stichting Znatoki 
KvK - 69426651
Het adres:
Buurtcentrum Almere Parkwijk
Haagbeukweg 42

 
Tel:
+31 (0)6 207 72 395
+31 (0)6 535 78 565

e-mail:
info@znatokialmere.nl
info@znatokialmere.ru